Betalningar

Vi accepterar flera säkra betalningsmetoder

bank

BANKÖVERFÖRING

När kassan är klar kommer du att se orderbekräftelsesidan med IBAN (International Bank Account Number) och BIC (SWIFT)-kod. Du kommer också att få ett bekräftelsemail med den information som behövs för att göra överföringen. Vänligen ange ditt ordernummer som skäl för betalning.
paypal

PAYPAL

Vi accepterar även betalningar via PayPal, en allmänt använd och säker onlinebetalningsmetod. Välj PayPal-alternativet under betalningsprocessen och du kommer att omdirigeras till PayPals webbplats för att slutföra din betalning. Om du har ett PayPal-konto kommer du att logga in direkt och kunna göra betalningen. Om du inte har ett PayPal-konto har du fortfarande möjlighet att betala med ditt kreditkort via PayPal.

När betalningen har bekräftats kommer din beställning att behandlas.

Leveransadressen som anges i beställningen måste nödvändigtvis sammanfalla med leveransadressen på Paypal; annars är leverans inte möjlig.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay är en mycket använd mobil betalningsplattform i Kina och drivs av Alibaba Group.

För att använda Alipay, följ stegen nedan:

  1. Under betalningsprocessen på vår sida, välj Alipay som din betalningsmetod. Du kommer att omdirigeras till en säker Alipay-betalningssida.
  2. Följ instruktionerna på Alipays kassasida för att verifiera din betalning. De kan be dig att ange en bekräftelsekod eller ge ytterligare information för att slutföra transaktionen.
  3. Efter att du har bekräftat din betalning på Alipay kommer du att omdirigeras till vår hemsida, där du får en orderbekräftelse och betalningsinformation.
wechat

WeChat

WeChat Pay är ett mobilt betalningssystem utvecklat av Tencent, företaget bakom meddelandeappen WeChat.

WeChat Pay låter kunder göra betalningar snabbt och bekvämt med sina WeChat-konton.

För att använda WeChat Pay, följ stegen nedan:

  1. Under betalningsprocessen välj WeChat Pay som betalningsmetod; du kommer att få en unik QR-kod som representerar det belopp som ska betalas.
  2. När du öppnar WeChat-appen på din mobila enhet måste du skanna QR-koden genom den inbyggda skanningsfunktionen och bekräfta betalningen genom att ange din autentiseringsmetod (till exempel en PIN-kod eller fingeravtryck).
  3. När transaktionen har bekräftats och efter överföringen av pengar kommer din beställning att behandlas och skickas enligt villkoren.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top